fazanavardan

من میخواهم کسانی که علم هواوفضا را دوست دارند بیش تربا علم هواوفضا آشنایشان کنم.

fazanavardan

من میخواهم کسانی که علم هواوفضا را دوست دارند بیش تربا علم هواوفضا آشنایشان کنم.

ترین ها

چهارشنبه, ۲۴ آبان ۱۳۹۶، ۰۴:۲۲ ب.ظ

طولانی‌ترین اقامت در فضا

  • رکورد طولانی‌ترین اقامت پیوسته در فضا متعلق به والری پولیاکف کیهان‌نورد روسی است که به مدت ۴۳۷ روز متوالی در ایستگاه فضایی میر زندگی و پژوهش کرد.
  • سرگئی کریکالیوف، دیگر فضانورد روسی رکورد طولانی‌ترین اقامت ناپیوسته در فضا را دارا است؛ وی روی‌هم رفته با ۸۰۳ روز و ۹ ساعت و ۳۹ دقیقه اقامت در فضا طی شش مأموریت فضایی (شامل ۸ راهپیمایی فضایی)، بیشتر از هر انسان دیگری در فضا زندگی کرده است.[۶][۷]

طولانی‌ترین پرواز تک‌نفره

طولانی‌ترین پرواز تک‌نفره به مدت ۴ روز و ۲۳ ساعت توسط والری بیکفسکی کیهان‌نورد روسی از ۱۴ تا ۱۹ ژوئن ۱۹۶۳ با فضاپیمای وستک ۵ انجام شد.

بیشترین تعداد سفر فضایی

رکورد بیشترین تعداد سفرهای فضایی متعلق به فرانکلین چانگ دایاز فضانورد کاستاریکایی-آمریکایی و جری راس فضانورد آمریکایی است. وی ۷ پرواز فضایی را در پرونده خود ثبت کرده است.

طولانی‌ترین حضور پیوسته انسان در فضا

رکورد طولانی‌ترین حضور پیوسته انسان در فضا متعلق به ایستگاه فضایی میر است. روسیهشوروی سابق) به مدت ۳۶۴۴ روز حضور بی‌وقفهٔ فضانوردان را در ایستگاه فضایی میر تضمین کردند. این دوره از ۵ سپتامبر ۱۹۸۹ آغاز و در ۲۹ اوت سال ۱۹۹۹ به پایان رسید.

کشورهایی که تا سال ۲۰۰۹ فضانوردانی داشته‌اند.

طولانی‌ترین مدت اقامت بر سطح ماه

رکورد طولانی‌ترین مدت اقامت بر سطح ماه متعلق به یوجین سرنن و هریسون اشمیت فضانوردان آمریکایی است. آنها در مأموریت آپولو ۱۷ پس از فرود بر ماه در ۱۱ دسامبر ۱۹۷۲، به مدت ۷۴ ساعت و ۵۹ دقیقه و ۴۰ ثانیه بر سطح ماه ماندند.

دورترین سفر فضایی انسان

رکورد دورترین سفر فضایی انسان متعلق به فضانوردان آمریکایی مأموریت آپولو ۱۳ است. فضاپیمای آنها در ۱۵ آوریل ۱۹۷۰ در حالیکه به علت نقص فنی در حالت اضطراری بود، ۴۰۰٬۱۷۱ کیلومتر از زمین دور شد.

جوان‌ترین و پیرترین فضانوردان

مناسب‌ترین افراد در جهان برای فضانوردی

طبق مقاله‌ای که در نشریه سی نت(به انگلیسی: Cnet) آمده است بهترین افراد درجهان برای فضانوردی ساکنان دو شهر شناخته شده‌اند که یکی از آن‌ها شهر رامسر است و دیگری شهری ساحلی است در برزیل به نام گوراپاری. از جمله خطراتی که فضانوردان با آن مواجه هستند، تابش پرتوهای مضر کیهانی است که از خورشید و سایر ستاره‌ها آن‌ها را دربر می‌گیرد و بهترین افراد برای ارسال به فضا مقاوم‌ترین آنهاست. بنا به گفتهٔ این نشریه محققان در پی سال‌ها مطالعه بر رو مردم رامسر که بیشترین مقدار پرتوهای طبیعی کیهانی را دریافت کرده‌اند، دریافته‌اند که این افراد کمتر از متوسط جهانی به بیماری‌های ریه مبتلا می‌شوند و گلبول‌های سفیدشان در برابر سرطان‌ها تدافعی ترند. مردم رامسر ۰٫۸ برابر بیشتر از دیگر مردم جهان تشعشعات کیهانی دریافت می‌کنند. با وجود این که اهالی رامسر و گوراپاری شرایط جسمی بهتری برای فضانوردی دارند، ناسا تنها آمریکایی‌ها را برای فضانوردی ثبت نام می‌کند. در بین آمریکایی‌ها نیز اهالی کلورادو بدنی مقاوم تر در برابر تشعشعات دارند.

  • abolfazl ghashghai

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی